Ankerpunt Coaching Nederland

Begeleiding bij leer- en/of ontwikkelingsvragen

Op het gymnasium en aan de Universiteit van Utrecht kwam dat gemis aan lees-begrip wel keihard aan het licht. Toen was het bepaald niet meer leuk om teksten niet meteen of helemaal niet te snappen, niet te kunnen navertellen en geen verbanden te kunnen leggen tussen verschillende vakken.

Innerlijk weten dat je ‘niet dom’ bent, maar het dan niet kunnen laten zien. Daar kan een mens lang last van hebben. De afgelopen 20 jaar kwam ik dat honderden keren tegen in mijn praktijk, niet alleen bij cliënten, maar ook bij veel leerkrachten. Zij hadden vaak dit beroep gekozen, omdat ze als kind iets dergelijks hadden doorgemaakt en het nu als volwassene anders wilden doen. Ik ben een van hen.

Het ‘anders willen doen’ is geen sprookje, het is werkelijkheid. Ja, er bestaan echt eenvoudige, logische gereedschappen die leren en lezen (dat wil zeggen: begrijpen wat er staat) op een efficiënte en effectieve manier mogelijk maken.

Die gereedschappen wil ik op deze website van harte met u delen, zodat u daar uw voordeel mee kunt doen, voor uw zoon of dochter, voor uzelf of voor uw leerlingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Petra Pouw-Legêne

Adelaartlaan 168
5665 CR GELDROP

Stuur een e-mail

KvK nr. 14097763


Ankerpunt Coaching biedt Davis® Counseling en Davis®-leerstrategieën en andere methodes, zoals TOC for Education, elk binnen de eigen context en afzonderlijk van elkaar aan.

Abonneer

  • RSS Feed
Professioneel werken met Davis®, Davis Dyslexia Correction®, incl. Davis Symbol Mastery® en Davis Orientation Counseling® kan uitsluitend worden gedaan door mensen die opgeleid en gecertificeerd zijn door Davis Dyslexia Association International.