Ankerpunt Coaching Nederland

Begeleiding bij leer- en/of ontwikkelingsvragen

Davis-Leerstrategieën Workshop voor Davis Counselors

De workshop op 15 en 16 mei in Loenen aan de Vecht was een succes. Tien Davis-counselors namen samen met Irma Lammers en met mij de Handleiding Davis-Leerstrategieën door. Uiteraard waren de principes van Davis al wel bekend, maar de insteek van de DLS is toch anders: hier wordt de nadruk gelegd op preventie en op de belangrijke rol van de leerkracht in groep 2 tot en met 5. In de individuele counselingen ligt de nadruk op correctie en zijn de kinderen 8 jaar en ouder.

Intussen hebben zich al twee Davis-counselors aangemeld om het DLS Mentorprogramma te komen doen. Zij willen in het nieuwe schooljaar klaar zijn om leerkrachten te helpen bij implementatie in de klas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Information

This entry was posted on 30 mei, 2014 by in artikelen over Davis Counseling, nieuws and tagged .

Petra Pouw-Legêne

Adelaartlaan 168
5665 CR GELDROP

Stuur een e-mail

KvK nr. 14097763


Ankerpunt Coaching biedt Davis® Counseling en Davis®-leerstrategieën en andere methodes, zoals TOC for Education, elk binnen de eigen context en afzonderlijk van elkaar aan.

Abonneer

  • RSS Feed
Professioneel werken met Davis®, Davis Dyslexia Correction®, incl. Davis Symbol Mastery® en Davis Orientation Counseling® kan uitsluitend worden gedaan door mensen die opgeleid en gecertificeerd zijn door Davis Dyslexia Association International.