Ankerpunt Coaching Nederland

Begeleiding bij leer- en/of ontwikkelingsvragen

Adressing resistance to Change (ARC)

Adressing resistance to Change (ARC) is een cursus waarin via TOCfE de 9 lagen van weerstand tegen verandering (ontwikkeld als PhD onderzoek door Dr. E. Goldratts dochter Efrat) worden onderzocht die maken dat een belangrijk doel niet kan worden bereikt.

Ik heb die cursus zelf gevolgd in februari in Florida bij onze internationale directeur TOCfE Kathy Suerken en wil hem deze zomer nog een keer voor mezelf doornemen voor ik hem aan anderen ga aanbieden.

Het effect van de cursus was voor mij in elk geval zeer verrassend en had een behoorlijke verandering van inzicht tot gevolg. Ben benieuwd of dat straks voor anderen ook zo is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Information

This entry was posted on 1 augustus, 2014 by in artikelen en voorbeelden TOCfE, zomeractiviteiten '14 and tagged .

Petra Pouw-Legêne

Adelaartlaan 168
5665 CR GELDROP

Stuur een e-mail

KvK nr. 14097763


Ankerpunt Coaching biedt Davis® Counseling en Davis®-leerstrategieën en andere methodes, zoals TOC for Education, elk binnen de eigen context en afzonderlijk van elkaar aan.

Abonneer

  • RSS Feed
Professioneel werken met Davis®, Davis Dyslexia Correction®, incl. Davis Symbol Mastery® en Davis Orientation Counseling® kan uitsluitend worden gedaan door mensen die opgeleid en gecertificeerd zijn door Davis Dyslexia Association International.