Ankerpunt Coaching Nederland

Begeleiding bij leer- en/of ontwikkelingsvragen

Schrijven en vertalen

Tussen alle bedrijven door ben ik bezig met een vertaling uit het Engels van een internet-nieuwsbrief geschreven door de Engelse Davis-specialist Richard Whitehead, die in 15 korte hoofdstukken inzicht geeft in het gedachtegoed van Ronald Davis.

Richard heeft toestemming gegeven om de tekst in het Nederlands te vertalen. Als de vertaling af is, uiterlijk eind augustus, dan wordt die serie op internet gezet en kan iedereen die belangstelling heeft, zich daar vanaf september gratis op abonneren.

Verder bereid ik nieuwe artikelen voor op de website voor, en werk ik gestaag door aan uitbreiding van het basiswoordenboek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Information

This entry was posted on 2 augustus, 2014 by in artikelen over Davis Counseling, zomeractiviteiten '14 and tagged .

Petra Pouw-Legêne

Adelaartlaan 168
5665 CR GELDROP

Stuur een e-mail

KvK nr. 14097763


Ankerpunt Coaching biedt Davis® Counseling en Davis®-leerstrategieën en andere methodes, zoals TOC for Education, elk binnen de eigen context en afzonderlijk van elkaar aan.

Abonneer

  • RSS Feed
Professioneel werken met Davis®, Davis Dyslexia Correction®, incl. Davis Symbol Mastery® en Davis Orientation Counseling® kan uitsluitend worden gedaan door mensen die opgeleid en gecertificeerd zijn door Davis Dyslexia Association International.