Ankerpunt Coaching Nederland

Begeleiding bij leer- en/of ontwikkelingsvragen

Davis Conferentie in Freiburg

141030 davisdyslexieBen zojuist teruggekomen van de conferentie gehouden op 26, 27 en 28 oktober in Freiburg in Duitsland voor Davis Program Facilitators.

Fantastische presentaties over de laatste ontwikkelingen, over research, over autisme, geweldig fijne ontmoetingen in kleine groepen met collega’s, een diner met een talentshow, vraag en antwoord met Ron Davis zelf, nieuwe plannen, nieuwe ontwikkelingen en de algemene conclusie van ons allemaal: ‘DAVIS’ ‘WERKT!’ Waar ook ter wereld en voor iedereen. Dus zegt het voort. Bij deze: davisdyslexie.nl.

Hieronder een kleine impressie hoe dat heeft geklonken. Davis heeft veel verteld over zijn zoektocht naar hulp voor mensen met autisme. En die is er nu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Information

This entry was posted on 30 oktober, 2014 by in nieuws, video's over Davis Counseling and tagged , .

Petra Pouw-Legêne

Adelaartlaan 168
5665 CR GELDROP

Stuur een e-mail

KvK nr. 14097763


Ankerpunt Coaching biedt Davis® Counseling en Davis®-leerstrategieën en andere methodes, zoals TOC for Education, elk binnen de eigen context en afzonderlijk van elkaar aan.

Abonneer

  • RSS Feed
Professioneel werken met Davis®, Davis Dyslexia Correction®, incl. Davis Symbol Mastery® en Davis Orientation Counseling® kan uitsluitend worden gedaan door mensen die opgeleid en gecertificeerd zijn door Davis Dyslexia Association International.